Palvelut

Kirjanpitotoimisto Lehtinen Oy tarjoaa sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja, mutta perinteinenkin kirjanpito onnistuu. Tilitoimistossamme käytetään ajanmukaista tietotekniikkaa. Veroilmoitukset ja muut viranomaisraportit lähetetään sähköisesti.

Raportit toimitetaan asiakkaan toivomalla tavalla sähköisesti. Raporteista on mahdollisuus saada graafisia kuvaajia ja tunnuslukuja.

Käytämme Heeros-ohjelmistojen sähköisiä taloushallinnon ratkaisuja ja palveluja.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta kuuluu yrityksen keskeisimpiin ja kriittisimpiin toimintoihin. Toimistossamme lasketaan palkat, laaditaan loma- ja lopputililaskelmat ja toimitetaan palkkalaskelmat työntekijöille joko verkkopalkkana pankkiin tai postitse. Hoidamme kuukausittain valvontailmoitukset vero-hallintoon sekä vuosi-ilmoitukset verohallintoon ja vakuutusyhtiöille. Hoidamme myös mahdollisten jäsenmaksujen ja ulosottojen perinnän ja tilityksen.

Lue lisää

Tilinpäätös ja veroilmoitukset

Kirjanpidon ja verotuksen asiantuntijana olemme erikoistuneet yrittäjien ja pk-yritysten veroasioiden tehokkaaseen suunnitteluun. Tilinpäätöksen ja yrittäjän verotuksen suunnittelulla säästämme sekä yritykselle että yrittäjälle rahaa. Tavanomaista yrityksen ja yrittäjän verotuksen optimointia on palkanmaksun ja osingonjaon suunnittelu. Yrityksen ja yrittäjän veroilmoitukset laaditaan ajallaan ja lähetetään sähköisinä verohallintoon.

Lue lisää

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamisvaiheessa yrittäjän kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Näin voidaan valita yrittäjän kannalta paras yrittämisen muoto ja säästää kustannuksissa myöhemmin. Autamme oikean yhtiömuodon valinnassa ja hoidamme perustamisprosessin rekisteröimisineen.

Lue lisää

Kirjanpito

Oma nimetty kirjanpitäjäsi huolehtii siitä, että yrityksesi kirjanpito tehdään oikein ja ajallaan. Viranomaisilmoitukset lähetetään suoraan kirjanpidon tiedostoista sähköisenä eri viranomaisille. Lisäksi on tärkeää, että lain kirjaimen täyttymisen lisäksi asiakas saa kirjanpidosta luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Lue lisää